≡ Menu

Hostli v Barceloni

Hostli v Barceloni so na voljo v vseh delih mesta. Če potrebujete hostel v Barceloni, si lahko ogledate nekaj spodnjih predlogov ali uporabite iskalnik za hostle in jih primerjate.

Iskalnik – hostli v Barceloni

S pomočjo spodnjega iskalnika lahko preverite cene za hostle v Barceloni. Vpišite datume in ptevilo oseb in kliknite Išči. Na strani z rezultati kliknite na filter hostli, da primerjate samo hostle ali pa si oglejte celotno ponudbo prenočišč v Barceloni.
Booking.com

Drugi hostli v Barceloni

Postopoma bomo dodajali nove hostle in druge podobne oblike prenočišč, tako da bo izbire še več.

Hostel Generator Barcelona

Hostel Generator se nahaja na odlični lokaciji v bližini živahne nakupovalnega predela Gràcia in 15min hoda od cerkve Sagrada Familia. Nudijo zasebne sobe s kopalnico za dve, tri ali štiri osebe ter skupne sobe za šest oz. osem oseb. Ob doplačilu vam pripravijo vsakodnevni zajtrk, v salonu lahko igrate biljard ali namizni tenis oz. uporabljate računalnik. V hostlu lahko dostopate do brezžičnega interneta.

Free Hostels

Free Hostels se nahaja v središču Barcelone, 30min od stadiona Camp Nou in 20min od avenije La Rampla. Izbirate lahko med zasebnimi sobami za dve ali štiri osebe in skupnimi sobami za štiri ali šest oseb. Omogočen je dostop do brezžičnega interneta, skupna kuhinja, TV salon in izposoja koles. Postaja podzemne železnice Hospital Clinic je oddaljena 5min.

Hostel Casa Gracia

Hostel Casa Gracia se nahaja ob živahni aveniji Casseig de Gracià. Nudi sodobne zasebne sobe za 1-4 osebe, apartmaje za 2 osebi in skupne sobe za pet ali šest oseb. Hostel nudi skupen salon, kuhinjo, igralno sobo in zunanjo teraso. Brezžična povezava z internetom je na voljo na vseh površinah. Postaja metroja Diagonal je le nekaj korakov stran.

Hostel TOC

Hostel TOC stoji v središču Barcelone, 500m od trga Plaça de Catalunya in avenije La Rambla. Nudi številne nastanitvene možnosti od dvo ali štiriposteljnih sob z zasebno kopalnico ter skupnih sob za 6 oseb – mešanih ali samo za ženske. Hostel nudi manjšo restavracijo, skupen salon, zunanji bazen in teraso za sončenje. Ob hostlu je postaja podzemne železnice Universitat.

Hostel Amistat Beach

Hostel Amistat Beach stoji le 5min od glavne barcelonske plaže in 10min od postaje podzemne železnice Poble Nou. Ponujajo vam klimatizirane zasebne dvoposteljne sobe in skupne sobe za štiri, pet, šest, osem, deset ali dvanajst oseb. Na voljo je skupna kuhinja, terasa, nočni klub, knjižnica in salon z igralnico. Na vseh površinah hostla je na voljo brezžični internet.

Hostli v Barceloni so v vseh delih mesta, tako da lahko preverite tiste, ki se nahajajo v delu mesta kamor se odpravljate. Oglejte si tudi strani hoteli v Barceloni.