≡ Menu

Hoteli v Barceloni

Številni hoteli v Barceloni so dostopni po normalnih cenah, celotna ponudba pa je zelo velika. Za začetek si lahko pomagate z iskalnikom hotelov v Barceloni ali preverite nekaj spodaj omenjenih.

Iskalnik hotelov

Booking.com

Drugi hoteli v Barceloni

Spodaj vam predstavljamo nekaj hotelov v Barceloni. Preverite informacije in posebnosti ter ga rezervirajte, če vam kateri izmed njih ustreza.

Hotel Portal de l’Angel

Hotel Portal de ‘lAngel*** se nahaja v živahni četrti Ciutat Vella. 200m je oddaljen od slovite avenije La Rambla in 5min hoje od trga Plaça de Catalunya. V zgodovinski stavbi se nahaja 83 prijetnih in sodobno opremljenih sob. Izbirate lahko med dvo- ali troposteljno sobo z klimo, satelitsko televizijo in brezžičnim internetom. Na voljo je samopostrežni zajtrk, bar in zunanji bazen z teraso.

Hotel Boutique Hostemplo

Hotel Boutique Hostemplo*** se nahaja v predelu Eixample. Odlična lokacija vam omogoča le kratek sprehod do katedrale Sagrada Familia. Notranjost hotela in 14 dvoposteljnih je opremljenih barvito, primeren je za mlade popotnike. Vsaka soba ima LCD televizor in klimo, brezžični internet je na voljo na vseh javnih površinah. V hotelu je manjša kavarnica kjer ob doplačilu strežejo tudi zajtrk.

Hotel Exe Ramblas Boquería

Hotel Exe Ramblas Boquería*** stoji ob aveniji La Rambla. Okolica nudi številne možnosti nakupovanja in okušanja katalonskih specialitet. 30 dvoposteljnih sob je udobno opremljenih, nudijo balkon, televizijo in klimo. Hotel nudi samopostrežni zajtrk, bar in brezžični internet. 5min je oddaljena katedrala sv. Marije, trg Plaça de Catalunya, v bližini pa je postaja podzemne železnice Liceu.

Hotel HCC Montblanc

Hotel HCC Montblanc*** se nahaja v t.i. gotski četrti, poznani po številnih trgovinicah in zunanjih tržnicah. V hotelu je 157 komfortnih sob z klimo, LCD televizorjem ter dostopom do Wi-Fi omrežja. Izbirate lahko med eno-, dvo- ali troposteljno namestitvijo. Na prostem je zunanji bazen in terasa za sončenje. V restavraciji nudijo jedi po naročilu. Postaja podzemne železnice Urquianona je oddaljena 2min.

Hotel Serhs del Port

Sodoben hotel Serhs del Port*** se nahaja v bližini pristanišča in le 20min od plaže Sant Sebastià. Izbirate lahko med eno ali dvoposteljnimi sobami. Vseh 48 sob je opremljenih s satelitsko televizijo, klimo in brezžičnim internetom. V hotelu je na voljo zajtrkovalnica s samopostrežnim bifejem in bar. V bližini je postaja podzemne železnice Paral-lel in avenija La Rambla.

Hotel Catalonia Sagrada Familia

Hotel Catalonia Sagrada Familia*** se nahaja na odlični lokaciji, le 15min hoje od slovite Gaudijeve katedrale. V hotelu se nahaja 160 sodobno opremljenih sob z enim ali dvema ležiščema. Opremljene so z klimo, sefom, televizijo in brezžični internet. V hotelski restavraciji nudijo katalonske in sredozemske jedi po naročilu, na voljo so tudi bar, zunanji bazen in telovadnica.

Hotel Astoria

Prijeten hotel Astoria*** se nahaja v bližini avenije Diagonal in istoimenske postaje podzemne železnice. 117 dvoposteljnih sob nudi komfortno opremo, kot je klima, televizija, sef in minibar. Brezžični internet je na voljo ob doplačilu. Na strehi je zunanji bazen, hotel nudi tudi telovadnico in restavracijo z jedmi po naročilu. Na zunanji terasi si lahko privoščite osvežilne napitke.

Hotel Musik Boutique

Musik Boutique hotel se nahaja v bližini parka Citadella in barcelonskega slavoloka zmage. 23 udobno opremljenih dvoposteljnih sob nudi satelitsko televizijo, klimo, sef, nekatere tudi balkon. Na vseh površinah hotela je dostopen brezžični internet. Nudijo vam samopostrežni zajtrk, na voljo je tudi bar in knjižnica. Plaža Barceloneta je oddaljena 10min vožnje z mestnim avtobusom ali podzemno železnico.

To je seveda samo nekaj hotelov v Barceloni, več jih bomo dodali na stran v prihodnjih dneh.