≡ Menu

V tokratni ponudbi vam bomo predstavili izlet v Barcelono po ugodno ceni. Gre za organizacijo potovanja, po sami Barceloni pa se boste nato sprehodili sami.

Kaj zajema ponudba?

V končni ceni so vključene 3 nočitve v hotelu v Barceloni za 1 osebo. Letalska karta do Barcelone iz Benetk in vsi stroški povezani z letalsko karto (takse in drugi dodatki).

Prav tako imate možnost najema avtomobila, ki sicer ni vključen v ceno, vendar imate možnost najema po najbolj ugodni ceni.

Dodatno prejmete navodila za oglede po Barceloni, seveda pa si informacije o znamenitostih Barcelone lahko priskrbite tudi sami. Ena izmed takšnih strani je Barcelona.si, na voljo pa so tudi druge, kjer najdete predloge za oglede, znamenitosti, restavracije in druge možnosti.

Preverite ponudbo in ostale podrobnosti

Cena celotnega aranžmaja je 297€. Za več informacij in rezervacijo kliknite na zgornjo povezavo in preverite možnosti, ki so na voljo. Na voljo imate tudi številna zanimiva doplačila za oglede: Barcelona Akvarium, živalski vrt, ogled stadiona in muzeja nogometnega kluba Barcelona – Camp Nou.

Uživajte v Barceloni, saj je eno zmed najlepših mest v Evropi.

Pozdravljeni na strani o Barceloni!

Za vas pripravljamo informativno stran, kjer boste na eni spletni strani našli različne informacije o Barceloni.

Na voljo bodo hoteli, hostli, turistični vodniki, letalske karte, glavne znamenitosti in druge informacije, ki vam bodo koristile, če se nameravate odpraviti v Barcelono.